ЗА БУТИКОВ ХОТЕЛ ВЕНТУРА

Бутиков хотел Вентура съчетава елегантен класически стил с комфорт и уют за бизнес пътуване и релаксиращ престой в неповторима неформална атмосфера. Собствена пивоварна за жива бира, стилно италианско обзавеждане, дъбов паркет и каменна фасада – това са отличителните белези на Бутиков хотел Вентура, достойно оценен като „СГРАДА НА ГОДИНАТА“ в категория „ГРАДСКИ ХОТЕЛИ“ за 2009 година и „БУТИКОВ ХОТЕЛ“ за 2010 г. от Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация.
Собствена пивоварна, италиански мебели и дъбов паркет, подпокривно пространство с големина на готическа катедрала, каменна фасада и …. огромен индустриален тухлен комин. Това са отличителните белези на бутиков хотел „Вентура” в кв. Аспарухово. А какво прави тухленият комин ли? Той си стои там от края на 40-те години на миналия век. Тогава сградата е строена за квартална пароцентрала по съветски образец. Обслужвала е 19 блокчета, в които са живеели специалисти, ангажирани в изграждането на Варненската корабостроителница. Тогава пароцентралата с пушещия комин е била символ на индустриална революция.
Днес реконструираната сграда е символ на революция в туризма. „Сградата е изоставена преди 30 години. Масираната и реконструкция е продължила от 2006 до 2008г. Запазени са външните тухлени стени, които са с дебелина 50 см. Изградена е нова носеща конструкция. От нула са създадени всички етажни нива, покривът е изцяло подменен. Фасадата на сградата е покрита с камък, а над нея се извисява тухленият комин. Той и сега се използва за вентилация. Интериорът на хотела е изцяло от дъбови италиански паркети и врати, гранити и мрамори, керамика и ковано желязо. Цялостното решение на интериора е в стила на контрастираща лекота – светли тонове дърво по пода и облицовъчните елементи, както и лекота в елементите на обзавеждане.
Хотелът е част от ансамбъла на 19-те руски жилищни сгради, разположени на южния бряг на канала на море-езеро в кв. Аспарухово.

ЗА НАС

Галерия Хотелс успешно предлага решения за хотелския бизнес от маркетингово и мениджърско естество, в сферата на Hotel management, Revenue management, Internet marketing, Online booking и т.н. Нашата мисия е да Ви помогнем да позиционирате продукта си на пазара, чрез изготвяне на маркетингова стратегия, ценообразуване, предлагане и позициониране на пазара, рекламни кампании, онлайн резервационни системи и др.
Какво реално правим за да постигнем резултати, които не са Ви познати досега? Опитът ни е довел до систематизиране на няколко основни крачки, които предприемаме. Целите ни са две – по-голяма печалба на хотела и повече доволни клиенти. Даваме гаранция, че след най-много година време резултатите са налице.

Качество – за протичането на процеса се грижи професионален екип с опит.
Оптимизирате дейностите във Вашата организация, като изнасяте тези, за които не разполагате с достатъчно ресурс или този ресурс Ви струва скъпо.
Няма нужда да създавате или подържате работна позиция за дейности или проекти, които са неприсъщи за Вашата компания, или такива, които са със сезонен характер.
Възползвате се от квалификацията, опита и знанията на служителите ни.
Ресурсите и ноу – хау на аутсорсинг фирмата работят за Вас.
Цена – тя е по-ниска и по-стабилна в сравнение с разходите при използване на собствени служители.
Удобство (комфорт, спокойствие) – никакъв стрес за решаването на подробности, работата ще бъде извършена от някой друг и при това комплексно.
Ползването на нашите услуги би Ви осигурило „поглед отвън” и евентуално лесно и бързо идентифициране на критичните точки и съответните реакции и дейности по отстраняването им.

Ако желаете да се развивате в сферата на хотелиерството и ресторантьорството. Ако желаете да сте част от млад и амбициозен екип от професионалисти. Ако търсите динамична среда и се стремите да се доказвате и надграждате в професионален и личностен план, кандидатствайте за работа при нас. При поява на вакантна длъжност в организацията ни и при съвпадение на критериите ни за подбор на служители, Вие ще сте първия човек, към когото ще се обърнем.
Изпратете Ваше CV, мотивационно писмо и снимка на мейл: jobs@galeriahotels.com.

ВКУСНА ХРАНА

Атрактивен и уникален по рода си… Tук можете да се насладите на чаша жива бира!
Доброто хранене е може би най-чувственият начин да се радваш на живота – факт, който със сигурност ще изпитате, докато обядвате или вечеряте в ресторант „Вентура“. Нашият главен готвач е подбрал едни от най-вкусните традиционни и съвременни рецепти, с които приятно ще Ви изненада.
„Вентура“ разполага със 180 седящи места разпределени в три зали, авангардно декорирани с нужния колорит и индивидуализъм.

ЖИВА БИРА „Gallagher”

Ако търсите нещо ново, истинско и рядко срещано, ще го откриете при нас в Бутиков хотел Вентура!
На площ от 200 кв. м. е разположена собствена пивоварна за производство на жива бира.

СВАТБИ

Зала „Галерия“ е тип уникална бална зала, изключително подходяща за провеждане на сватбени празници, място със собствени стандарти за лукс и екстравагантност. Kaто домакин на много сватбени церемонии, ние вярваме, че всяка сватба е уникална и затова отделяме внимание на детайлите. Мислете за нас като за допълнителен сватбен консултант, който ще отговори на Вашите желания с елегантно и отлично организирано парти.

НАПРАВЛЕНИЯ

Пристигане от автомагистрала „Хемус” и летище Варна

След подминаване на входната табела на град Варна продължете само направо. Централният булевард по който се движите носи името Владислав Варненчик и ще Ви отведе до голямо Т-образно кръстовище в самия център на града. На това кръстовище трябва да завиете на дясно покрай катедралният храм „Св. Успение Богородично”, който се намира от дясната Ви страна и да продължите само направо следвайки посоката за град Бургас.

Продължете да шофирате направо по Аспарухов мост и след като преминете по него се отбийте в дясно за квартал Аспарухово и продължете само направо. След около 2.0 км достигате V – образно кръстовище, което в лявата си посока ще Ви отведе до Хотел Вентура по улица „Мара Тасева“. От дясната Ви страна ще забележите красива постройка с каменна фасада и фронтален паркинг към Хотел Вентура. Добре дошли!