Ресторанти - Хотел Вентура Варна

РЕСТОРАНТ ВЕНТУРА

Атрактивен и уникален по рода си… Tук можете да се насладите на чаша жива бира!
Доброто хранене е може би най-чувственият начин да се радваш на живота – факт, който със сигурност ще изпитате, докато обядвате или вечеряте в ресторанта на хотел „Вентура“. Нашият главен готвач е подбрал едни от най-вкусните традиционни и съвременни рецепти, с които приятно ще Ви изненада.
„Вентура“ разполага със 180 седящи места разпределени в три зали, авангардно декорирани с нужния колорит и индивидуализъм.
Насладете се на ароматно кафе, щедра закуска и сутрешен вестник в Бистро „Brown“.
Посрещнете своите приятели и гости на чаша жива бира „Gallagher“ и пикантен бирен грил, в модерно обзаведена зала „Галахър“ на ресторанта, с изглед към пивоварната.
За ценителите на изискания стил, изчистените форми и минимализма, зала „Oro Argento“ ще предложи кулинарни специалитети, десертни изкушения и селекция отбрани вина.

За допълнителна информация и резервации:
052/ 37 51 15 и 0889 / 79 77 17

РЕСТОРАНТИ И ЗАЛИ

Жива бира

Бистро Brown

Капацитет до 30 души, уютно и комфортно. Работим за Вас всеки ден до 22:00 часа, с почивен ден – неделя. Перфектното място за Вашия обяд или вечеря. Специално обедно меню за всички работещи.

Ресторант в хотел Вентура

Зала Oro Argento

Лични и семейни празници, малки банкети или просто приятелски събирания. Вечеря, обяд или просто кетъринг в уютна обстановка. Вашето място е зала Oro Argento на Бутиков хотел Вентура.
Специални оферти и менюта, съобразени изцяло с Вашите изисквания!

Сватба в хотел Вентура

Зала Галерия

Фирмени празници и банкети, лични и семейни тържества, рожденни дни, юбилеи, изпращания и приятелски събирания. Всичко това можем да Ви предложим в зала Галерия.
Професионален сървиз и консултиране относно всички аспекти на Вашето празненство – музикални програми, шоута, видео и фото заснемане, окраса и т.н.
Винаги сме на Ваше разположение, стараейки се да задоволим всички поставени ни изисквания.

СВАТБЕНИ ТЪРЖЕСТВА

СВАТБЕНА ЗАЛА

Нашата философия се основава на това, че всеки клиент е уникален и изисква уникален и специален подход!
Зала „Галерия“ е тип уникална бална зала, изключително подходяща за провеждане на сватбени празници, място със собствени стандарти за лукс и екстравагантност. Kaто домакин на много сватбени церемонии, ние вярваме, че всяка сватба е уникална и затова отделяме внимание на детайлите. Мислете за нас като за допълнителен сватбен консултант, който ще отговори на Вашите желания с елегантно и отлично организирано парти.

  • Консултиране при избора и съставянето на празничното меню
  • Декориране и цветя
  • Фотограф
  • Видео заснемане
  • Озвучаване

За младоженците и техните гости хотел Вентура предлага преференциални цени за настаняване!